חג שבועות טהור ושמח

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/05/2010 | 13:46 | מאת: דינדין

זמן הארה ענקית להדליק נר בערב שבועות (כמובן לפני כניסת החג בערך בשעה 6:50 ולומר:"בזכות אבותינו הקדושים וכל הצדיקים יהי רצון..שאהיה בריאה, שתשלח לי אושר, שמחה וכוח להיות בריאה להתחזק ולחיות אמן כן יהי רצון" אהובים ואהובות עפ"י תורת הסוד והנסתר לחג הזה יש הארה גדולה ומשמעות ענקית תבקשו תתפללו ותיוושעו..אני מאחלת לכולם חג שבועות זורח שמח טהור ולבן...שיפתחו אפשרויות ודף חדש ונקי..בחיי כל אחד ואחת מכם..לבריאות וחיים בריאים אמן דינדין

17/05/2010 | 16:17 | מאת: א

אני ממש חייבת להגיד לך שאת מדהימה.אני לא חושבת שהייתה לי סבלנות לפתוח כמעט כל משהו שכותבים פה ולעזור לבנות במילים בוגרות יפות חכמות ולא סתם ריקות.את אישה ממש אכפתית ומרגישים שעברת הרבה כאב וסבל כי אחכ לא היה לך כאלו תשובות נכונות ומדויקות.ואני מבינה שאת אישה מאמינה מאוד...וזה טוב כי בסופו של דבר האמונה מחזיקה אותנו.שבועות שמח

18/05/2010 | 13:39 | מאת: מולאן

ראית מה כתבתי לךלמטה? אז עכשיו תראי ואם ראיתתגיבי אנ במלא התכוונתי לכתוב לך שוב שתבואי כבררררררררררר

23/05/2010 | 13:25 | מאת: דינדין

נשמה יקרה שלי אני כל כך שמחה על מה שכתבת, כן אני מצאתיאת הפינה שלי בצל ובכנף האמונה בבורא עולם כאילו גיליתי עולם חדש שמילא את חיי ונשמתי בשמחה והתעסקתי עם זה במקום באוכל בעצב ובכאב של החיים..קראתי את בגן האמונה של הרב הרוש ששינה לי את ההסתכלות על החיים והתפיסה של המציאות מקצה לקצה ..ואני שמחה הבטחתי ביום שאצא מזה אעזור ואנסה להציל עוד נפשות חשובות ויקרות..כי זה פשוט נורא סבל לא יתואר ויסורים עצומים ולכן זה מכל הלב עם הרבה נשמה.. בכל שתרצי אהבוה אני כאן דינדין

18/05/2010 | 13:41 | מאת: מולאן

חג שמח לך יותר! טוב לך??!?!?!? חחח כפרעלייך נשמה אחי בא היון והוא הולך להשתלט לי פה הוא כבר פיצץ לי תחדר בלונים והוא תופס לי תמחשב איזה באסה אבל אני אמצאאאאאא זמןןןןןן נימאס לי כבר אני רוצה לכתובבבבב לך כבר יפהההה שאתת

19/05/2010 | 02:34 | מאת: שחף

היי דינדין אני סובלת מבולמיה המון שנים ולא הצלחתי לטפל בזה בעצמי למרות כל הנסיונות והספרים שקראתי. אשמך לקבל המלצה למומחה בתחום. תודה מראש וחג שמח

23/05/2010 | 14:10 | מאת: דינדין

יש לי מישהי מומחית שמטפלת בהפרעות התהנהגותיות מעולה..רישמי לי למייל האישי אני ארשום לך תטלפון שלה.. בשמחה ענקית היא מאוד עזרה לי למרות שתהליך הטיפול תלוי ברצון שלך לחיות ולעשות שינוי אמיתי ולהתמיד !! זה קשה לא קל סוחט דמעות ועצבים אבל זה אפשרי ובגדול!! ואני מאמינה שתצליחי המייל שלי: [email protected] מחכה לך יקירה דינדין

24/05/2010 | 20:31 | מאת: ד''ר אדית דניאל

שלום צרי קשר למייל המצורף לקבלת המלצה דר אדית דניאל