דינדין !

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

12/05/2010 | 22:12 | מאת: מולאן

אני כתבתי לך מגילות עצומות ובאמת זה לא סתם ביטוי תכף תביני ואני רק רוצה להגיד לר שאת לא צריכה להגיב על הכל מספיק שתראי וזהו ! אני ממש התפרעתי שם ולרב היגגתי לעצמי משניות באורך הגלות אז זהו מצידי תעני ב2 שורות העיקר שקראת

13/05/2010 | 10:19 | מאת: דינדין

חחחחחחחחח. כאילו אנחנו מתחרות מי רושם יותר ארוך.. אבל מה פתאום נשומי נהנית להגיב לך וזה חשוב לי ככה אנחנו מדברות... ולמה בשתי שורות שאפשר לכתוב את מגילת העצמאות לגוף לנפש ולמרפא..חחח בסדר נשומי באהבה כותבת לך נשיקות דינדין

14/05/2010 | 12:35 | מאת: מולאן

נשומי חח