נטיקל בואי תעשי משהו מועיל

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/05/2010 | 23:37 | מאת: מולאן

כפרעלייך איזה כיף שמצאתי אותך קיצר זוכרת שפעם ניסיתי לכתוב למישהי תמייל שלי או שהיא ניסתה לכתוב לי וזה תמיד היה הופך לקישור ואז לא הייתי מסתדרת ואז את באת והצלחת לעשות משהו שתהיה כתובת ברורה וזה לא יהיה עם קישור זוכרת??? אני צריכה שתעשי לי את זה עם הכתובת מייל שלי

12/05/2010 | 11:19 | מאת: נטלי

אני לא זוכרת מה עשיתי.... תסבירי בדיוק מה קורה שם..

12/05/2010 | 17:27 | מאת: מולאן

ולי זו היתה בל.. חח והיום נזכרתי (רואה כמה אני חושבת עלייך?!) שזה היה משהו אחר בואינט שיצאתי מה זה סטומה חח זוכרת שחשבתי שאתם לא עונים לי ולא הייתי מבינה למה חח כי ל5א הייתי עושה "רענן" חחחחחחחח ואז הייתי מעלה תגובה "הייי למה לא עונים" ואז פתאום כולם היו עונים חחח כי הדף היה עושה "רענן" לעצמו חחחחח זוכרת עד שעלינו על זה???????

12/05/2010 | 17:29 | מאת: מולאן

במייל.. אם את במלא לא עונה?? (הפרצוף שמוציא לשון החוצה)