מולאני יקירתי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/05/2010 | 19:53 | מאת: נטלי

מתי את ישנה??? אההההההההה, בטח עכשיו, כי בלילה את כל הזמן כאן. רק שתדעי שאנשים ישנים בלילה וערים ביום.... קחחחחחחחחחחחח

11/05/2010 | 20:38 | מאת: מולאן

איזה לילההההה חבל לך על האף! פשוט הייתי כאילו עייפה ישנתי ואז חחחח אם אני אספר לך למה קמתי את תיצחקי עליי רצח חחח את מכירה שאת לא נרדמת ורצים לך שירים? אז היה לי איזה שיר אחד יא זה מה זה מצחיק אותי עכשיו קיצר אז שרתי איזה שיר בראש ואז הוא הזכיר לי שיר אחר של נורית גלרון ושלמה ארצי "מיסטיקנים סינים" ופתאום איך שהתחלתי לשיר אותו פתאום נהייתי עצובה הרגשתי כאילו התקף חרדה חח ואני דווקא חושבת שהשיר הזה יפה כאילו סבבה שיר לא איזה משהו טראש.. וקמתי והרגשתי שהתייבש לי הפה .. נו סימנים של התקף חרדה... וזהו מאז לא הצלחתי לישון וניסיתי רצח ואני אומרת לך נטלי אני התחלתי לקלל את עצמי ולשנוא את עצמי כאילו "יאאאאאאאלללהה יאהבלה אחת את גוזלת ממני שעות שינה עכשיו מה זה לא רוצה לישון קדימה יאללה " "לישון" צעקתי עליי כמו שאמא שלי היתה טורקת לנו תדלת שהיינו קטנים ומבלבלים אחד לשני במח במקום לישון.. קיצר ואני אומרת לעצמי נו די יא אללה שלך מה את שונאת את עצמך על זה כאילו מההההההה? מה אני אשמה מה את רוצה ממני יזבלבלהה ופשוט התהפכתי קראתי ספר באתי למחשה ורק באיזה עשרה ל-5 נרדמתי אין אני שונאת לא להירדם וכאילו זה היה כזה רחוק ממני כאילו לא ראיתי את עצמי נרדמת עכשיו נשאלת השאלה - מה עשה לי השיר הזה ולמה? אף פעם זה לא קרה לי פתאום נהייתי עצובה איך שהתחלתי את השיר וסתם שתעי אני ישנה בלילה ברוך ה' זה לא כמו אז שהייתי מדברת עם עצמי בפורום כל הלילה עכשיו אני בדרך כלל ישנה שנת ישרים אבל נו מעכשיו אני אדע לא לשיר שירים של שלמה ארצי יותר, הייתי צריכה לחשוד בו כבר.. מסתובב עם המגבת ובקבוק מיים שלו כל היום כאילו בכל רגע נתון הוא עלול לחתוך לחדר כושר כפרעלייךךךךךךךךךך נטליייי

12/05/2010 | 11:18 | מאת: נטלי

עזבי ת'שיר, חארטה. אני שוכבת על הבטן במיטה ומקפלת את הכפות רגליים ומתנדנדת, כאילו מנדנדת את כל הגוף. זה מעייף ואז אני נרדמת תוך כדי. גם זה קצת מסיט את המחשבות. תנסי.