מולאני

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

05/05/2010 | 23:59 | מאת: דניאלה

התגעגעתי אלייך מה שלומך??? דניאלה

06/05/2010 | 00:39 | מאת: מולאן

היום תכננתי לכתוב לך שוב פה שתחזרי כבר כי כתבתי לך פה "איפה את"? ולא ענית ואמרתי בטח את לא נכנסת כבר איפה כל החברה שלנו אה?! ראית מה זה ? נעלמו מה שלומי? וואלה לא יודעת לא אכפת לי כבר זה משתנה כל כך מי עוקב כבר? מה איתך חמושדה שלי הכל טוב כמו שזכרתי??

07/05/2010 | 21:11 | מאת: דניאלה

מה איתך? מתי חזרת מחו"ל או שאת עדין שם נזכרתי לפני כמה ימים שהייתי בעיר שלך נזכרתי בך אמרתי מעניין.... בכל מקרה ספרי קצת איך הולך איתך???? התגעגעתי אליך איפה כולם שאלה טובה... לינוי כאילו בלעה אותה האדמה... אבל אני מתארת לעצמי אם היא לא נמצאת פה סימן טוב כנראה הי אבמצב טוב ולא צרכה לברוח ממשהו (פה זה סוג של בריחה מן המציאות- לפחות אצלי) הרגשה שלי טוב לה והיא נמצאת במצב טוב שבת שלום דניאלה