ממתי יש עוד פורום בדוקטורס של ה"א??( ל"ת)

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

30/04/2010 | 14:38 | מאת: מולאן

01/05/2010 | 13:52 | מאת:

זה פורום חדש של הפרעות אכילה שאינו תמיכה אלא אנשי מקצוע שעונים על בעיות שקשורות בהפרעות אכילה בניגוד לפורום הזה שמהווה פורום תמיכה ואוזן קשבת.

02/05/2010 | 12:37 | מאת: דינדין

היי אורלי..רופאים יכולים לומר מה עלול לקרות..ואני בטוחה שאנשים עם הפרעות אכילה שמעו זאת מיליון פעמים..כמו נשירה, הזדקנות העור, מוות מדום לב, קריסת מערכות אוסטאופורוזיס וכיוצ"ב ובזה ובזה..אבל טיפול בהפרעות אכילה עם רופאים אינו עוזר וגם לא נראה לי שהם פסיכולוגים או מטפלים בהפרעות אכילה היות ולא לוקחים כדור פרוז\אק וזה עובר הבעיה היא שורשית עמוקה וכל אדם אינדיודואלי לגופו כך שלא נראה לי שפורום רופאים יכולים להועיל לדעתי תמיכה של מי שעבר על בשרו יכולה להועיל הרבה יותר ולדחוף אנשים להגיע לטיפול מקצועי..מניב תוצאות..ולזכות בחיים בחזרה! ת'אמת לא מעט הייתי אפילו אצל פסיכולוגים למינהם ואף פסיכיאטר שנתן לי פרוזאק אף אחד מהם לא הועיל לי הרגשתי שאין לי מה לעשות שם..הבן אדם יושב מולי ומה?? אספר את ההיסטוריה..צריך מישהו שמתמחה בהפרעות האלה!! אלו הפרעות מיוחדות..שיחות על מה היה בילדות ומה קרה וטראומות זה עו\ר לפרוק מתח אך איך פועלים קדימה..לעשייה ממשית צעד צעד..זה יותר חשוב..סבבה עוד פורום עזרה תמיד טוב..אבל פיתרון ממשי לא נראה לי.. יום טוב יקירה דינדין