קבוצת ידע בנושא - "קונפליקט עם עולם החומר"

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/04/2010 | 13:34 | מאת: הילה שביט

שלום רב, אני פותחת קבוצות ידע בנושא "קונפליקט עם עולם החומר - הפרעות אכילה מזווית אחרת" וכרגע מחפשת נשים ונערות שיהיו מעוניינות להשתתף בקבוצת מיקוד (ללא תשלום). הקבוצה היא קבוצת ידע ומבוססת על ניסיוני האישי (9 שנים של הפרעות אכילה שהחלמתי מהן לפני 9 שנים). מוזמנות ליצור קשר, הילה 054-4722852

24/04/2010 | 17:49 | מאת:

כל הכבוד הילה על הקבוצה ומי ייתן וניסיונך יעזור לבנות אחרות כי כמו שנאמר "אין חכם כבעל ניסיון". בנות עזרו להילה לעזור לכן- יש תקווה ואפשר לצאת מהמחלה הארורה.

02/05/2010 | 02:02 | מאת: מישהי

שלום בת 17, האם זה עדיין אקטואלי אם כן איפה יתקיים? יש לציין- הפרעת אכילה- אכילת יתר\אכילה כפייתית