תינוק שלא אוכל מוצקים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

20/04/2010 | 16:35 | מאת: tal

שלום בני בן ה 8 חודשים, לא מוכן לאכול פירות או מרק ירקות רק בקבוק סימילק, וזה בערך כחודש וחצי עד חודשיים. לפני זה הוא היה אוכל וטועם בלי בעיה. התחיל את הטעימות מגיל 4 חודשים. לא יודעת מה לעשות???

21/04/2010 | 14:50 | מאת:

טל יקרה פני לרופאת הילדים שלך וספרי לו על הבעיה והוא וודאי ייתן לך בדיקות לילד ויבדוק מה קורה- אל תכנסי למקומות חשוכים ולמחשבות סתם- לכי ועשי לו בדיקות אני בטוחה שאם ישנה בעיה הרופא יעלה עליה והילד יקבל טיפול ויהיה בסדר.