בדידות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

20/04/2010 | 15:26 | מאת: נועה

אין ספק שהבדידות והלבד הזה שסובב אותך מידי יום, פשוט מכאיבים מידי.

21/04/2010 | 12:04 | מאת: טוטית

אני זוכרת איך זה לחיות בתוך ההפרעה.. אף אחד לא מבין אותך, אף אחד לא מבין את הראש החולה שלך.. כי הם לא מבינים מה זה להיות חולה, לא מבינים. והבדידות הזאת נמצאת כי את חושבת שאת לבד בכל הסיפור. אבל מה שמצחיק, זה שזה ממש לא נכון ! אני החלמתי בזכות קבוצת תמיכה לאכלנים אנונימיים שיקבלו אותך בזרועות פתוחות ויבינו אותך לא משנה מה סוג ההפרעה שלך. עצם זה שאת סובבת עם אנשים שמתמודדים יום ביומו עם הראש החולה, מעמיד אותך במצב של רוגע והבדידות נעלמת כי את פתאום מבינה שיש עוד אנשים כמוך ! קבוצת תמיכה היא הפיתרון היחידי שעזר לי לאחר טיפול אינטנסיבי ולא יעיל במרכז להפרעות אכילה. כי אף אחד לא באמת יבין אותך רק מי שנעל פעם את נעליך וחווה את חויותיך..

21/04/2010 | 14:49 | מאת:

יקרה שלי רק מי שבאמת באמת היה שם יכול להבין אותך ועל מה את מדברת כי בן אדם בריא לא מסוגל להבין גם אם יקרא המון וגם אם יתאמץ המון. חשוב לקבל תמיכה ממה שהיה שם ומבין את מצבך.