אורלי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

19/04/2010 | 10:50 | מאת: מולאן

היי, תגידי למה בחרת בזה אם את לא יכולה להיות שם בזמן לכולם? זה ממש מעצבן אותי לראות כמה בנות כאן שהן כל כך צריכות עזרה ואפילו מבקשות אותה.. בניגוד להרבה אחרות, וההודעות שלהן נשארות ככה באויר אם אין לך זמן תמצאי מישהי שתענה לבנות פה בנוסף אלייך

20/04/2010 | 00:54 | מאת: שלכת

שנים שאני רוצה לכתוב פה וראיתי שאין תגובה אז הפסקתי אכן צריך לעשות משהו בעניין דחוף גם לדעתי!!! מולאן = הילה/דניאלה? <<מהותיקות פה

21/04/2010 | 14:47 | מאת:

ביקורת זה הכי קל וכמו שאמרתי למולאן בואי תתרמי מהניסיון שלך ותעזרי לי לא נעלמתי גם אני אדם בשר ודם עם בעיות משלי לפעמים ואם קרה שלא עניתי אז לא צריך ישר לתקוף זה הכי קל לשלוף ציפורניים. אמרתי גם למולאן- אני מלווה המון בנות ומשפחות ותורמת מנסיוני בהתנדבות- אז די לזרוע ארס ובואי תרמי גם את מהנסיון שלך ואני בטוחה שיש לך המון מה לתרום לחיוב.

21/04/2010 | 19:47 | מאת: מולאן

לא הילה אני רב הזמן הייתי פה כ"מולאן" והרבה לפני השם הראשון שלי היה חח קצת מפדח "ילדה בצרה".. הייתי בת 17 אז ובגיל 18 ביום הולדת שיניתי ל"מולאן" ולא היה לי מושג ממש למה ..

21/04/2010 | 14:45 | מאת:

מולאן חמודה שלי להטיף מוסר את אלופה מעניין איפה את נעלמת כל כך הרבה זמן ופתאום הופ מטיפה מוסר וזה הצד החזק שלך לבקר אולי במקום זה תרמי מנסיונך ומהידע שלך קצת לבנות. אולי תשאלי כמה בנות אני מלווה ותומכת וכמה הורים אני מלווה ותומכת בהתנדבות בשעותיי הפנויות. אז די עם הביקורת זה הכי קל. נכון נעלמתי ובעצם לא ממש נעלמתי גם אני בן אדם וגם לי יש בעיות אישיות אני לא סופר מן אני בן אדם בשר ודם אז די עם העוקץ והארס ובמקום זה בואי עזרי לי עם התשובות לבנות אשמח גם אני ללמוד ממך.