א

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

08/04/2010 | 23:26 | מאת: אלי

לאורלי שלום אני קיום 1.60 ואני שוקלת 56 קילו אני רועה את עצמי שמנה מאוד ואני מתבישת בעצמי , מגלל המשקל אני נכנסת להתקפי חרדה קשים מה את מציאה לי לעשות את גם רועה את עצמי שמנה

21/04/2010 | 14:24 | מאת:

אלי יקרה סליחה על העיכוב בתשובה אני פשוט הייתי מוטרדת בעניינים אישיים, מה לעשות גם אני רק בן אדם. מתנצלת מראש. מתוקה שלי אז ככה קודם כל אין לך במה להתבייש בעצמך כל אחד יש לו מעלות וחסרונות ואני מציעה לך ללכת בטיפול בשיחות כי את חייבת לעבוד על נושא של דימוי עצמי ודימוי גוף ברגע שתלמדי לקבל עצמך תראי שכל הבעיות תפתרנה. אל תשאירי דברים ככה חשוב לפתור אותם ולדבר עליהם שלא תפלי לבור של הפרעת האכילה כי לצאת ממנו לא פשוט.