מבקשת עזרה, כי נמאס

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

31/03/2010 | 15:41 | מאת: ציפי

חג שמח, אני בת 43 ושוקלת כמעט 100 35 ק"ג עלו במהלך השנים האחרונות וכל הזמן האמנתי שזה יגמר, היום אני מבינה שיש לי הפרעת אכילה,בולמוסים לא נשלטים וללא תחושת שובע- לא מקיאה. מחפשת עזרה/המצלות על טיפול, דרך לצאת מהמעגל הכובל הזה.תודה

03/04/2010 | 00:51 | מאת:

ציפי יקרה אני שמחה שסוף סוף הגעת להכרה כי את בבעיה ואת מוכנה להודות בכך ולקבל עזרה.דעי שאף פעם לא מאוחר ותמיד אפשר להתעשט ולעצור דברים. קבלת עזרה מקצועית זה דבר נהדר ויכול להוציא אותו באמצעות טיפול נכון מהמעגל הכובל הזה כפי שאת קוראת לו. אני יכולה להמליץ לך על נורית שמטפלת גם עם אנשים עם הפרעות אכילה של השמנה ובולמוסים. היא מכפר סבא ואם תרצי תוכלי לקבל את הטלפון שלה. כתבי לי למייל [email protected] כי באמת אפשר לצאת מזה רק צריך לדעת איפה לגעת ואיך לטפל נכון. האוכל זה רק התוצאה ובעצם מקום הבריחה צריך לגעת בתוצאה ובמה שגורם לנו לברוח לבולמוסים ולאכילה.