טיפול הומאופתי בהפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

22/12/2009 | 14:10 | מאת: אדית דיטה דניאל הומאופתית

שלום לכולן אני יודעת שרוב הנשים והבנות והאמהות לא יודעות שבהומאופתיה יש פתרון מלא ושלם ללא יוצא מין הכלל לכול אחת מסוגי בעיות האכילה. אני בעצמי סבלתי מהבעיה בגילאי הינקות במנעורים ועד גילאי העשרים עד שגיליתי את ההומאופתיה שגרמה למהפכה בחיי והצילה אותי ממוות וודאי. מכיוון שנושא המזון תמיד משך אותי ועניין אותי לבסוף הפכתי את הצרה - שבבעיית האכילה למקצוע. והיום אני דוקטורנטית בתחומים אלו. שהצילו את חיי. כתבתי ספר על קורות חיי והנושא הזה ספציפית ואיך חיי ניצלו שאולי עדיין נשאר ממנו בחנויות סטמצקי צומת -הוא פורסם לפני 7 שנים גם בעיתונות ובטלוויזיה - בשם סודות לבנים. חבל לי לראות כול כך הרבה בנות נשים צעירות ואמהות שסובלנות בלי יכולת לצאת לגמרי מהמעגל. לכן חשוב לי ולכן רציתי שתדעו יציאה מלא וללא עוררין אכן קיימת -אני הוכחה לכך מקווה שזה יצור בכן תקווה לעתיד טוב יותר. וכן אפילו ורוד. בברכה אדית דיטה דניאל

27/12/2009 | 19:03 | מאת:

אדית יקרה- אני אישית חושבת שלכל הרפואה הלא קונוונציונאלית יש המון המון מה לתרום להפרעות אכילה ואני מדברת מניסיון אישי שלי עם בתי.אני מאחלת לך אמן ואמן שתצליחי לעזור לכמה שיותר בנים ובנות לצאת מהמקום האפל והנורא הזה.