לאורלי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/12/2009 | 21:09 | מאת: נוי

אורלי שלום, שמי נוי אני תלמידה במגמת תקשורת\קולנוע ועלי לעשות סרט דוקומנטרי במשך 5 דק' , אני וחברותיי בחרנו בנושא האנורקסיה. רציתי לדעת אם תוכלי לשתף איתנו פעולה ולעזור לנו .. אשמח אם תפני לאיימיל שלי בהקדם האפשרי .

05/12/2009 | 00:14 | מאת:

נוי יקרה כל הכבוד שבחרתם בנושא כה חשוב. כרגע אני מחויבת לשני בתי ספר מגמות תקשורת שגם הם עושים סרט על נושא האנורקסיה. הם באים אלי השבוע. אם זה יכול להדחות לעוד שבועיים אוכל לעשות את זה. צרי איתי קשר למייל [email protected]