אני נואשת

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

27/08/2009 | 01:22 | מאת: נורית

לאולי שלום רב אימי בת 74 ובמשך כחודשיים מתלוננת שהאוכל אינו טעים לה ולאט לאט הפסיקה לאכול רזתה כ10 קג והיא ממש שלד כתוצאה מכל היא נפלה ושברה שתי חוליות בגב תחתתון ואושפזה כחודש במרכז רבין היא מקבלת כדור כנגד דיכאון סימבלתא ואינשור אבל אני במצוקה נוראית משום שברור לי שאם זה ימשיך כך היא תמות אני רואה אותה קמלה ולא יודעת מה לעשות כדי לעזור לה ובמידה רבה גם לי אודה לך אם תכווני אותי מה לעשות כדי להציל אותה בתודה מראש נורית

30/08/2009 | 10:49 | מאת: אורלי פוקס

נורית יקרה אני מבינה אותך באיזה מצב נואש את כשאת רואה את אמא שלך נקמלת ונגמרת מול העיניים וזה לא קל כי אמא יש רק אחת. את חייבת ללכת איתה לרופאים שיבדקו מה קרה שפתאום בגילה היא לא אוכלת כלום ויורדת ככה במשקל וכן הצעה אישית לי אליך את חייבת לקחת אותה לשיחות ולבדוק עמוק בפנים מאיפה זה בא הירידה במשקל והדכאון כך באמצע החיים. אנורקסיה יכולה להגיע בכל גיל לא רק בגיל ההתבגרות וחלק חשוב ועיקרי בהחלמה מהמחלה הן השיחות אצל פסיכולוג או כל מרפא אחר שאת בוטחת בו כדי להגיע איתה לשורש הבעיה שממנה התחיל כל הסיפור ולטפל עמוק בבעיה. עשי זאת מהר כי כמה שנכנסים יותר לשם זה מסוכן יותר ויותר. אל תתייאשי היי חזקה בשבילה היא צריכה אותך כגב תומך בשבילה כי אם את תרימי ידיים ותשברי זה ישבור אותה יותר. אני יכולה להמליץ על מטפלת טובה אם תרצי שמטפלת בהפרעות אכילה ובכל ההפרעות למניהן והיא מטפלת בחתך גילאים רחב מקטן לגדול. היא מכפר סבא.