בעיית אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

25/08/2009 | 09:26 | מאת: אוס

אני בת 34 אם ל- 2 ילדים מקסימים ואני בולמית מזה 10 שנים כרגע אני בזוגיות חדשה ולאחרונה נודע לו שאני בולמית ומשם מה הוא לוקח את הבעיה שלי למקומות לא נכונים כמו את בחורה מסתורית לכן יש מצב שאינך בחורה אמינה והוא מאד פגוע אני הבטחתי שזה לא יקרה שנית אבל בפנים אני יודעת שזה שקר מעולם לא טופלתי באופן בקצועי ויש לי הפוגות אין לי מושג אך אני מתמודדת עם הבעיה

30/08/2009 | 10:41 | מאת:

את חייבת להיות כנה עם עצמך קודם כל כי בעצם את משקרת קודם כל לעצמך ולא לאף אחד אחר. את חייבת לעבוד עם עצמך ולהחליט האם את רוצה להחלים או לחיות בשקר כל הזמן. בן הזוג שלך פגוע כי שיקרת לו אך הוא כנראה לא מבין את מהות המחלה כי אנורקסיות ובולמיות משקרות לא מעט לעצמם ולסובבים אותם. שלחי אותו לקרוא קצת על המחלה שיידע לתוך מה הוא נכנס והאם הוא באמת רוצה להיות שם כי הוא אוהב אותך לתמוך בך ולעזור לך לצאת כי אם הוא ימשיך להטיח האשמות ויגיד לך שהוא מסתורית הקשר לא בריא וזה יכול לדחוף אותך למקומות ולתהומות יותר עמוקים. קשר בין בני זוג מבוסס על אמון ולא על שקרים על תמיכה אחד בשני ולא זריקת האשמות. אני מבינה שההאשמות והפגיעה שהוא מרגיש זה מהחוסר כנות שלך אך מצד שני אני מבינה אותך ואת הפחד שלך לחשוף את עצמך ואת הבולמיה כי אולי זה ירחיק ממך בני זוג. שבי עם בן זוגך שתפי אותו במה שעובר עליך, שימי דברים על השולחן, שלחי אותו לאינטרנט לקרוא קצת על המחלה שיבין שאת לא מסתורית ולא מוזרה ושזו מחלה ככל המחלות ואם הוא רוצה קשר הוא צריך לקבל אותך ולעזור לך להתמודד כדי שתצאי משם. קשר טוב עם בן זוג תומך יכול לעשות לך רק טוב ולהוציא אותך החוצה מהמחלה.