נמאס לייייייייי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

01/07/2009 | 22:15 | מאת: מאיה הקטנה

לא רוצה לאכול. לא רוצה לשתות לא רוצה תיחס שלו הרי כול מה שאני יעשה הוא לא יתייחס אלי אפילו הצום המטומטם הזה לא עובד עליו הרי אין בי כלום. נמאס לי מעצמי רוצה שקט רק שקט קטט ))))))))))))):::::::

02/07/2009 | 20:28 | מאת:

מאיוש לא נראה הדבר שכבר הרמת ידיים כל כך מהר הלא רק התחלת טיפול מה חשבת שזה מטה קסם וגם הסברתי לך שבלי שיתוף פעולה אמיתי ורצון ממך לצאת מהמקום הזה לא תצאי לעולם כי אף אחד לא יכול לעשות זאת במקומך. אני מתחננת תני לזה צ'אנס ואל תרימי ידיים כל כך מהר.

04/07/2009 | 14:15 | מאת: אושר25

הפסיכולוג?