מישהו פה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

30/06/2009 | 22:37 | מאת: שיר

מישהו יכול להציל אותי בבקשההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

30/06/2009 | 23:50 | מאת: ?

שיר יקרה קראתי את שלושת ההודעות שכתבת ואני מרגישה את הקושי ואת הכאב שבדבריך. שאלת אם מישהו יכול להציל אותך. מתוקה, רק את יכולה להציל את עצמך וכדי לעשות זאת עליך לקבל עזרה.את רוצה לחזור לחיים נורמאליים ומגיע לך לקבל אותם בחזרה. בואי תנסי בשלב ראשון להחליף את המחשבות ההרסניות במחשבות על בנייה, על שיקום נזקים, שיפור וצמיחה. תספרי קצת יותר על עצמך, מה את אוהבת לעשות, כמה זמן את חולה, איך זה בא לידי ביטוי, האם היית פעם בטיפול או כל דבר אחר שתרצי לשתף בו. שולחת לך מכאן המון חיזוקים. ויקי