מצב לא משהו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

29/06/2009 | 10:48 | מאת: אנונימית 17

שלום אורלי. בזמן האחרון אני כבר די מיואשת, אין לי לי מוטיבציה לכלום, המצב רוח שלי כל הזמן בדיכאון ואני עצובה ובוכה וכל מה שאהבתי לעשות כבר אין לי כח לכלום. ואין לי תיאבון ממש. ואני לא יודעת מה לעשות. איך להרים את עצמי מעלה? אני עוד לא ניגשתי לטיפול וכרגע די מיואשת. ביררתי במרכז הפרעות אכילה ברמת השרון ומחר יש להם וויעדה והם ידונו בכך את יודעת אולי תוך כמה זמן הם חוזרים עם תשובה?

30/06/2009 | 08:53 | מאת:

מתוקה שלי אל תרימי ידיים אסור לך אבל את גם צריכה להבין שאת חייבת עזרה מקצועית ודחוף כי לבד לא תצאי מזה. מצבי הרוח זה בגלל שהגוף לא מקבל את מה שהוא צריך והמערכות מתחילות להשתבש ולהשתגע. ברמת השרון התשובה היא בדרך כלל תוך שבוע אפילו פחות, כך זה היה במקרה שלנו אבל את צריכה להבין שאת חייבת בנוסף למצוא מטפל טוב בחוץ (פסיכולוגית או כל מטפל אחר שאת בוחרת ומאמינה בו) וחשוב שזה יהיה מטפל טוב ומקצועי שההתמחות שלו היא הפרעות אכילה. אגב, אצל הבת שלי המרפאה ברמת השרון לא עזרה כי היא לא היתה חזקה מספיק בשבילה במצב שהיא היתה אבל לאחרים היא כן עוזרת שווה לנסות. זה לא קשור אגב למטפל שאת צריכה להגיע אליו. דבר נוסף זה שאת חייבת לרצות ולשתף פעולה לרצות הכוונה לרצות לצאת משם ולעזור לעצמך כי אחרת המרפאה לא תעזור, מה שקרה במקרה שלנו, ולכן קבלי קודם כל החלטה שאת באמת באמת רוצה לצאת משם ולעשות שינוי לחיים שלך ואני רוצה רק להגיד לך שזה לא הורקוס פוקוס ביום אחר אבל זה שווה כל מאמץ.