עדכון

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/06/2009 | 10:59 | מאת: מאיה הקטנה

טוב הלכתי היום לטיפול אצל הדיאטנית (פגישה 1 של טיפול ולא הערכה) אני חייבת לציין שהיה דיי נוח, היא מאוד סבלנית ונחמדה מה גם שהיא מכירה אותי מהטיפולים הקודמים. היא הבטיחה שנעשה הכול לאט ובזהירות שהיא תיתן לי תזמן שלי היא ביקשה ממני שאוסיף משהו קטן לתפריט כמעט בלי קלוריות רק כדי לשבור תמחסום הזה של החוסר אכילה שלי. והיא כ,כ הקלה עלי. אני כ"כ רוצה שהפעם יהיה בסדר, שלא אאכזב תעצמי ולא אותה. היא הבטיחה שנעבוד יחד, בהמשך יוסיפו לי קבוצה ופסיכיאטר, היא ביקשה שאתן לעצמי זמן (לפחות שנה) ולא אברח באמצע והבטחתי שהפעם אני כן עוזרת לעצמי. |הדגש|אני כ"כ רוצה שיהה בסדר כ"כ מקווה שיהיה בסדר כי נכון לעכשיו אין לי תכוחות האלו מקווה באמת לאסוף אותם מהטיפול.|סדגש|

17/06/2009 | 15:48 | מאת: ?

ומאמינה בך מאוד!!! אם את רוצה שיהיה בסדר - יהיה בסדר.

17/06/2009 | 17:46 | מאת: אושר25

בהצלחה...תזכרי שהתהליך חשוב יותר מהתוצאה...כי התוצאה היא אף פעם לא חד משמעית...זה בדיוק כמו שאנו לומדים על החיים יום יום ומשתפרים מיום ליום בכל מיני תחומים...תנסי לעשות צעדים קטנים ואל תרוצי...לאט לאט ובטוח... אוהבת המון ושוב בהצלחה אושר....

17/06/2009 | 19:18 | מאת:

מאיה מתוקה אני גאה בך מאוד שעשית את הצעד ומחזקת אותך ומקווה מקווה שתקחי הכל לאט ובסבלנות כי צריך המון זה לא הוקוס פוקוס ביום אחד או בשבוע אבל זה שווה ואת מדהימה.