מרכז - אגם

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

17/06/2009 | 00:46 | מאת: אנונימית 17

רציתי לשאול בקשר למרכז "אגם", זה מסלול שהוא אישפוז חובה? או שזה מין מרכז כזה שבאים לדבר להשקל והולכים?

17/06/2009 | 09:06 | מאת: ?

יקירה, הטיפול באגם כולל פסיכולוגית, דיאטנית, פסיכיאטר במידת הצורך, וקבוצות טיפוליות.אין שם אשפוז. לכל אחד מותאמת תוכנית על פי הבעיה שלו. המקום מאוד נחמד ושעות הפעילות גמישות. הם עובדים עד 20:00. הם כמובן גם מקצועיים מאוד ואדיבים.

17/06/2009 | 11:01 | מאת: מאיה הקטנה

אגם זה ממ שלא אשפוז! אני מטופלת שם , אחלה צוות , אחלה מטפלים אחלה של יחס. אבל כמובן שהם לא יכולים לעזור לבן אדם שלא עוזר לעצמו. קחי בחשבון. בהצלחה.