מצטערת שאני פותחת הודעה אבל..

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

14/06/2009 | 07:44 | מאת: מאיה הקטנה

אני מרגישה שאני מדרדרת כ"כ מדרדרת פניתי לטיפול כבר מעל שבוע אחרי ההערכה עד עכשיו לא התקשרו לא הפסקתי לנג'ס להם סיפרתי להם תמצב סיפרתי להם שקשה לי ורע לי ועל כל המחשבות השונות והמשונות ועדיין? שום שיחה, שום התחלת טיפול. מה בסה"כ ביקשתי? רע לי לדעת שאני לבד, כ"כ לבד שאין מי שיעזור כרגע שאין שום אופציות אחרות שהגעתי לבור של התחתית ומה שבטוח הפעם יהיה לי קשה מאוד לצאת. קשה מאוד!!

14/06/2009 | 20:35 | מאת:

מאיה יקרה די להיות פסימית. תקווי לטוב אל תתני לזה לזרוק אותך עוד יותר עמוק פנימה לתהום. תנסי להיות אופטימית ותראי שדברים לאט לאט יתחילו להסתדר. לא ניתן לך לשקוע נתמוך ונעודד.

15/06/2009 | 08:07 | מאת: מאיה הקטנה

כשכלום אבל כלוםםםםםםםםםם לא מסתדר?? נמאס לי