בנות יקרות אני מזועזעת.....

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה - תמיכה

11/06/2009 | 19:54 | מאת: אושר25

גם אני הייתי בפורום הזה לפני שנתיים שלוש...יכול להיות שהתרגלתן להילה ודין דין אבל תנו צ'אנס....לדעתי אתן מגזימות..בסה"כ אתן צריכות להודות על הפורום הזה כי כשאני הייתי בת 15 16 לא הייתה לי התמיכה שקיבלתי בגיל 23 מהפורום הזה שמאוד עזר לי להתגבר על בעיותיי ומצוקותיי למיניהן.... אז נכון כמה שאני יודעת מה זאת מצוקה ומועקה נפשית וכמה שזקוקים לעזרה מיידית...אבל הפורום עוזר לכן חוץ מלדבר עם המנהלת שאני בטוחה שעוזרת ועושה מאמצים עילאיים ועבודת קודש יש לכן גם תמיכה מהבנות פה וחוץ מזה אם זה מקרה חרום ישנם עוד דרכים לפנות לעזרה אז תתנו קצת ברייק ואל תקשו..אם אתן רוצות לקבל יחס של כבוד תתחילו לתת כבוד והעזרה תגיע בהתאם. מקווה שהבהרתי את עצמי ...אני מאחלת לכן שמצוקותיכן תיענינה ושלא תדעו עוד צער ויגון נפשי. אוהבת את כל הבנות..בסך הכל כולנו באותה סירה ואנחנו צריכות וחייבות לשמור אחת על השנייה מפני נזקים אפשריים...ושוב המון אהבה ואופטימיות. אוהבת אושר......

12/06/2009 | 16:03 | מאת:

אושר תודה על הפרגון וכמה נכונים הדברים שאמרת ואני כתבתי אותו דבר שגם אם אני לא פה מסיבות אישיות תמיד יש מי ששם וכל אחת יכולה לתרום את חלקה בנושא ויש לכן הבנות המון המון מה לתרום כי אתן מדהימות ושתדעו שאני בשבילכן תמיד.

13/06/2009 | 13:31 | מאת: אושר25

אין על מה אורלי...אמרתי את מה שאני חושבת... תודה על ההודעה מחממת הלב... אוהבת ומעריכה אושר.....