פרטס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/07/2014 | 16:08 | מאת: מרים

הייתי אצל רופא אורטופד בכיר מאוד לפני כמה חודשים והוא אישר כי ילדי השלישי חולה בפרטס, כלומר יש לי 3 מתוך 6 שחולים בפרטס. האם יש לרפואה איזה הסבר לכך? הרי אומרים שזה לא תורשתי? אני חושבת שהמשפחה שלי מוכיחה אחרת

ידוע שבמשפחה שיש בה פרטס הסיכוי לפרטס נוסף הוא גבוה יותר אך לא ודאי (כמו אצלך לא לכולם יש), יש לי מקרה של 3 דורות עם פרטס, בכל אופן זה לא משנה את הגישה או התחזית, אשמח לבדוק אותם אם תרצי

13/11/2016 | 16:46 | מאת: טלי

מרים שלום, בפייסבוק יש קבוצה "פרטס ישראל". צרי איתנו קשר. יש עוד מקרים של יותר מילד אחד במשפחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים