צליעה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

11/07/2014 | 21:16 | מאת: נטלי

בני כמעט בן 3. נופל הרבה. ביום שני אחר הצהריים (לפני 4 ימים) רץ ונפל והתקשה לקום ולדרוך על הרגל. תוך רבע שעה כבר חזר לרוץ. לעיתים היה נדמה לי שמעט צולע ולעיתים לא. מאז צולע אבל יש שיפור. למחרת הנפילה אחר הצהריים הלכנו לרופא ילדים ובתנועות פסיביות לא אבחן דבר ושמח שאין חום... לציין - אין המטומה, ואולי אבל אולי טיפונת נפיחות באזור ה forefoot. כמו כן, שבוע וחצי לפני היה עם חום ודלקת ריאות. יומיים אחרי לקחתי לאורתופד (אתמול) שלדבריו לר ראה צליעה, אבל שוב - לעיתים רואים ולעיתים לא... כמו כן, כשרץ לא רואים בכלל. לצערי אני לא רגועה. אמנם הייתה נפילה, אבל אולי זה לא קשור לצליעה? יתכן והיא רק קטליזטור למצב רפואי אחר? ההליכה שלו תמיד נראתה לי מעט מסורבלת ותמיד נופל לא מעט, אבל קופץ ומטפס ורץ, ומאוד אקטיבי... למשל עכשיו כשרץ לא נראה שכואב לו כלל. האורתופד אמר שאם תוך שבועיים מהחבלה ימשיך לצלוע לחזור אליו... הזמן הזה לא עשוי להיות קריטי? סליחה שהעמסתי, מקווה לא יותר מתי תודה

ההמלצה של האורתופד נשמעת סבירה והגיונית רוב הסיכויים שהכל יחלוף, זה לא נשמע קריטי במיוחד אם אין החמרה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים