טארסל קואלישן וצבא

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/07/2014 | 14:35 | מאת: דרור

בן 18.5 עם טארסל, אמור להתגייס בקרוב. שתי שאלות: 1)מה ההשפעה של הטארסל של השירות שלי? האם אני יכול לקבל פטור מסוים או הטבות מסוימות 2)אני רוצה להגיש ערעור פרופיל ל45, שזה אומר שאצתרך אישור מרופא שחל שינוי במצבי מאז, ואני צריך להתלונן על כאבים. רציתי לדעת, במידה ואעשה אתזה, המידע הזה יהיה מתועד בתיק הרופאי שלי ומכאן שיהיה בעיה לבטח אותי לא ? תודה.

אם זה כואב זה אמור לתת לך הקלות מסויימות, איני יודע בקשר לפרופיל אבל זה בכל מקרה מתועד, לא חושב שזה אמור להוות בעיה לביטוח

מנהל פורום אורתופדיית ילדים