שחזור מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/06/2014 | 14:32 | מאת: ליבי

בני בן חצי שנה ונולד עם בעיה במפרק ירך שמאל. היה עם רצועות במשך חודש שרק החמירו את המצב ונאלצנו לעבור לגיבוס בספייקה שלא הצליח בפעם הראשונה כי הוא לא הסתגל לפוזיציה ולאחר מכן חזר שוב על הניתוח וגיבוס בספייקה בפוזיציה אחרת שהסתגל אליה אך לאחר 3 שבועות הוסר הגבס כי בצילום מפרק הירך לא היה במקום. הוחלט על ניתוח פולשני בעוד חודשיים. מפחיד אותי מאוד שיעבור ניתוח פולשני וארוך. האם זה הדבר הכי נכון בשבילו? אין טיפולים אחרים? אשמח לכל עיצה או הפנייה לרופא מומחה. את כל הניתוחים עברנו בתל השומר עם צוות רופאים מדהים ומסור אך עדיין מפחיד אותי הניתוח הזה

ככל הנראה מדובר במקרה קשה, בכל מחיר המפרק חייב להיות במקום על מנת למנוע נכות לכל החיים, התוצאות מהניתוח טובות בד"כ, בכל מקרה תמיד את יכולה לקבל עוד חוות דעת מאורתופד ילדים נוסף למרות שאת מטופלת בידי צוות טוב ומנוסה, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים