טרטקוליס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

18/06/2014 | 22:49 | מאת: אילנית

שלום. בתי בת 5- וחצי חודשים וכבר חצי שנה אנחנו בטיפול טרקטקוליס ( מקווה שלא טעיתי בשם) רואים שיפור אך שמתי לב שעכשיו היא מנסה להתרומם יש עדיין נטייה. מתי העניין מסתדר? אני מפחדת שתהיה לה בעיה בישיבה ואז הראד יוטה. חייבת לציין שהילדה כל הזמן על הבטן. אבל במצב פסיבי כמו ישיבה בטרמפולינה או שינה על הגב. הנטיה מאוד בולטת. מתי מסתדר העניין. והאם כדאי להמשיך בטיפולים? הבנתי שאחרי גיל שנה כבר לא ניצן לייצב את הראש. אודה לתגובתך

בד"כ משתפר וחולף, לעיתים נדירות אם לא מסתדר עד גיל שנה ויש קיצור שרירי אז מנתחים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים