קליק לא רצוני הבירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

10/06/2014 | 11:26 | מאת: אילנה

הבת שלי בת 9 חודשים שמנו לב שהעצם בברך זזה באופן לא רצונית בזמן מנוחה . הילדה לא בוכה בזמן שנוגעים לה בברך או ברגל אבל זה נראה כאילו העצמות יוצאות מהמקום וחוזרות בחזרה ך. זה היה רק ברגל אחת ועכשיו זה בשתיהן . עשינו צילום ואמרו שהכל תקין. הרופא אמר שזה יכול להיות תת פריקה . אבל אני נורא מודאגת שהיא לא תוכל ללכת. בעתיד . מה עושים האם יש סיבה לדאוג?

ברוב המקרים זה שום דבר, כרגע תני לה לגדול ולהתחיל ללכת, רוב הסיכויים שלא תהיה שום בעיה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים