שבר מסוג torus

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/06/2014 | 10:13 | מאת: ענת

שלום, הבת שלי, בת 5, שברה את עצם הטיבייה, שבר Torus והיא מגובסת מכף הרגל ועד סוף הירך אתמול התלוננה על כאבים באזור השבר - האם יתכנו כאבים באזור גם לאחר שבועיים? כאשר רק בשבוע הראשון היו לה כאבים? ועוד דבר הרופא שעברה אצלו ביקורת, אמר שישנו סיכוי לאיחוי הרגל בצורה לא טובה, שהרגל עם הזמן- שיכול להיות גם כשנה לאחר השבר, תתעוות ותהיה רגל x, האם ניתן למנוע סיכוי שכזה? תודה

איני יכול להמליץ מבלי לראות את הצילומים, יש להימנע מדריכה במשך חודש, בד"כ יש כאבים עד שבועיים-שלושה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים