עבודת ישראל6 תל אביב יפו

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

22/05/2014 | 13:42 | מאת: שירן

בני בן ה6 עבר ניחוח לשיחזור סגור וקיבוע בגבס צירקולארי מעל המרפק באמה אבחנה radius+ulma fracture צד ימין אצלכם בבית חולים וולפסון דר ניימן מאור רציתי לשאול אם זה ישפיע עליו כשיגדל אם זה בעבודה פיזית או כל דבר אחר ואם אחרי השיחזור של האמה יהיה ילד רגיל לכל הילדים תודה אשמח שתענה על שאלתי

איני זוכר את השבר הספציפי הזה אך רובם המכריע של שברים אלו מחלים באופן מוחלט ואין לו כל השפעה על העתיד (כמובן בתנאי שהמעקב נעשה כנדרש והכל היה תקין)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים