אולטרסאונד פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

20/05/2014 | 13:07 | מאת: ורה

שלום. בני נולד ב15/05/2014 לפני חמישה ימים. בבדיקת שחרור נשמע קליק דו צדדי. נשלחנו לאולטרסאונד פרכי ירכיים שנעשה באותו יום. הרופא לא הסביר כלום על הבדיקה וגם לא על הממצאים רק שלח אותנו לקנות חגורת פאבליק. אם תוכל בבקשה להסביר לי.. כתוב : צד ימין גרף 2A צד שמאל גרף 2C. מה המשמעות בבקשה. תודה רבה

דבר ראשון זה לא טוב שרופא לא מסבירף זה חלק מתפקידו. זה אומר שמצד ימין קיימת אי בשלות קלה אך המפרק תקין לגיל ומצד שמאל המפרק נמצא במקומו אך הוא שטוח וזקוק לטיפול

20/05/2014 | 22:30 | מאת: ורה

האם אכן מומלץ על טיפול עם רצועות פאבליק או החתלה משולשת? הזויות הנראות בus הן:משמאל- אלפא 46 ביטא 55 ימין - אלפא 60 ביטא 55. כמו כן רציתי להתעניין האם אתה עובד עם קופת חולים לאומית? כי אני אשמח להגיע לרופא שיבצע את הבדיקה כנדרש ויסביר מה התוצאה הפרוגנוזה ותהליך הטיפול. המון תודה!

צד שמאל לא תקין, החתלה משולשת זה לא טיפול, אני מקבל לאומית בבת ים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים