צורת ראשה של תינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

13/05/2014 | 19:03 | מאת: יוליה

שלום רב, בתי נולדה בניתוח קיסרי לאחר שהייתה במצג עכוז. מהלך ההריון היה תקין היא נולדה בניתוח מתוכנן ב38+5. צורת הראש שלה מוארכת. בביה"ח אמרו שזה אופייני למצג עכוז ושזה יסתדר. כעת היא בת שבועיים, קשה לומר האם המצב טוב יותר (אך בטוח שהראש אינו עגול). האם זה מוקדם מדי? האם יש לפנות לאנשהו לקבלת ייעוץ נוסף? בתודה מראש

הרבה על הבטן תחת השגחה והכל יסתדר במהלך השנה הראשונה רוב הסיכויים, חשוב לעשות לה US פרקי ירכיים בגיל 6-8 שבועות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים