אקזסטוזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

12/05/2014 | 23:15 | מאת: אמא

ביתי בת 4 ונמצא אצלה אקזסטוזיס בכל הגוף מלבד עמוד שדרה ו בית חזה וגולגוללת שלא עשינו צילום כמעט כל שבוע שבועיים אני מגלה בליטות חדשות יתכן שיכול ליהיות וזה בכלל לא אקזסטוזיס הדבר נראה לי מאוד מוזר למרות שהאורטופדים שאצלם היא מטופלת מתעקשים שזה אקזסטוזיס עכשיו היא צריכה לעשות ניתוח באצבע בכף היד מיכיון שיש לה מגבלה וכואב לה

לפי התיאור ככל הנראה אכן מדובר באקסוסטוזיס אך איני יכול לדעת מבלי לראות, בכל אופן אין צורך לצלם סתם יותר מדי אלא רק מה שנחוץ ומפריע היות והיא תצטרך עוד הרבה צילומים בחייה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים