בת שנה ותשע הולכת עם רגל ימין עקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/04/2014 | 18:24 | מאת: טל

היי הילדה שלנו בת שנה ותשע הולכת בצורה מוזרה קצת מזה תקופה של חצי שנה הלכנו לאורטופד אמר שנראה לו בסדר לפני כמה חודשים. יש לציין שהילדה במשקל נמוך מאוד קו תחתון של העקומה ובגובה היא ממוצע . היום ראינו שהרגל הימנית שלה קצת עקומה מהשנייה ובגלל זה ההליכה שלה היא לא נראית רציפה . הזמנו תור לאורטופד מומחה לילדים לעוד חודש וחצי רק אבל יש מקום לדאגה או שבגלל הגיל הצעיר אפשר לטפל ?

עשיתם בסדר, זה לא דחוף וסביר שאין צורך בטיפול אך רצוי באמת בדיקת אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים