שבר בידיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/04/2014 | 10:59 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, בני נפל במהלך משחק כדורגל על ידיו , בוצע צילום מפרקי ידיים עוד לפני קבלת פיענוח הרופא אורטופד אבחן שיש לו שבר ביד ימין וגיבס לו את יד ימין למחרת שקיבלנו את הפענוח והממצאים של הצילום ממכון רנטגן אובחן שבר "עץ ירוק" במטפיזה של רדיוס דו צדדי , אודה לך מראש אם תוכל להסביר את משמעות הפענוח .

29/04/2014 | 11:33 | מאת: אמא מודאגת

שכחתי לציין את גילו של בני הוא בן 16 אם זה חשוב .

זה אומר שיש לו שברים בשני שורשי הידיים ללא תזוזה, בלי לראות איני יכול להיות בטוח אך סביר להניח שהם לא רציניים וצריך גבס ל 3-4 שבועות ויהיה טוב

מנהל פורום אורתופדיית ילדים