פישוק עם רצועות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/04/2014 | 12:10 | מאת: ספיר

שלום רב דר, בתי בת חמישה חודשים כבר חודשיים עם רצועות פבליק, הרופא אמר בחודש שעבר שהוא מעריך כי היא תצטרך אותם עוד כשלושה חודשים כולל גמילה... שאלתי היא כזאת: כאשר אני מורידה לה את הרצועות בכדי לקלח אני שמה לב כי הרגליים עדיין מפושקות ומקופלות למעלה... האם כאשר נוריד לה אותן באופן סופי הרגליים יתיישרו והיפישוק ייעלם? האם הרצועות לא גורמות לפישוק יתר? אודה לך על תשובתך אני קצת מודאגת

כל התנועות יחזרו, בכל מקרה אני ממליץ להתייעץ על כך עם הרופא המטפל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים