כאב בעקב רגל ימין בעקבות נפילה אצל פעוטה בת 2.3

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/04/2014 | 17:18 | מאת: לילי

שלום רב, בתי, בת שנתיים ושלושה חודשים, נפלה בשבת בזמן שטיפסה על הכיסא פינת אוכל , לא ראינו בדיוק אך נפלה. לאחר מכן לא יכלה לדרוך על רגל ימין . רגל לא הייתה כחולה, לא נפוחה, לא כאב בזמן שנגענו ועשינו מסז' כל. רק לדרוך על העקב כאב ובתי התחילה לבכות. היינו אצל אורתופד , עשינו צילום כף הרגל - לא היה שבר, לא רואים כלום. כבר 4 ימים ילדה שלי לא יכולה לדרוך על הרגל ובוכה שמנסה. מה זה יכול להיות ?? האם זה מכה יבשה שכואבת ? מה ניתן לעשות על מנת לעזור לה ??? תודה מראש על עזרתך

לשלול שבר בשוק ואם תקין אז להמתין שבוע בסבלנות אלא אם מופיע חום אז לפנות דחוף למיון

מנהל פורום אורתופדיית ילדים