FFA ונעלי פרון

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/02/2014 | 16:17 | מאת: aya

שלום בני בן שנה וארבעה חודשים. בגיל 5 חודשים גובס למשך 3 שבועות עקב אבחנה של FFA דו"צ. השבוע ביקרתי במרפאות חוץ במאיר והאורטופד המליץ על נעלי פרון A למשך 5 חודשים. קדמת כפות הרגליים עדיין פונה פנימה אך באופן יחסית גמיש. עד כמה נעליים אכן מתקנות? האם הן לא כבדות? האם זה למעשה נעליים הפוכות או ציר ישר? האם לחכות או שהגיל שהוא נמצא בו אידיאלי לנעליים אלו מבחינת משך הזמן שהוא אמור לנעול אותן. אשמח לתשובתך. ואוכל לשלוח גם תמונות אם יש צורך. תודה

איני בודק ילדים באינטרנט, בד"כ זה מסתדר מעצמו עד גיל 4-5, אני כמעט שלא ממליץ על נעליים אלו

17/02/2014 | 19:57 | מאת: Aya

מודה לך על האינפורמציה המפורטת ועל בדיקת בני. הוקל לנו מאד! :)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים