כף רגל מתוחה לכיוון השוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/12/2013 | 14:20 | מאת: תום

שלום, ביתי נולדה עם כף רגל אחת שנראה כאילו היא מתוחה לכיוון השוק. רופא הילדים שבדק אותה אמר כי מדובר במקרה מאוד שכיח וזה יעבור מאליו עם הזמן. הוא הוסיף ואמר שהתופעה מקורה בצפיפות בבטן האם לקראת סוף ההריון ושיטת הטיפול היא מסאג' לכף הרגל. האם יש סיבה לדאגה? ביתי נולדה בשבוע 39 במשקל 2.44 ק"ג וגובה 47 ס"מ. תודה רבה, תום

בד"כ חולף תוך 3-4 חודשים, בכל מקרה קחי אותה לבדיקת אורתופד ילדים ו US פרקי ירכיים בגיל 6 שבועות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים