שבר ברגל בגיל שנתיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/12/2013 | 15:02 | מאת: הדר

שלום, הבת שלי בת שנתיים וחודשיים,השבוע כשהגעתי לאסוף אותה ראיתי שהיא צולעת ולא דורכת על הרגל...כששאלתי נאמר לי שהיא מעדה בארגז החול ולא נפלה או נפל עליה משהו...לאחר צילום התברר שיש לה לא פחות משלושה שברים בחלק העליון של הרגל (מתחת לאצבעות..) רציתי לדעת האם זה אפשרי שבגלל מעידה או סיבוב רגל (כמו שטוענים בגן...) התוצאה תהיה כזאת? או שישנה אפשרות שמשהו נפל לה על הרגל או משהו בסגנון והם פשוט לא ראו?... אשמח לחוות דעתך המקצועית. תודה.

קשה לי לדעת בלי לראות את הצילום, גשי לאורתופד ילדים ובקשי את חוות דעתו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים