כאבים בכפות הרגליים לשני ילדי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/12/2013 | 10:20 | מאת: עינת

שלום ,יש לי 2 שאלות לגבי שני ילדי, 1. בני בן כמעט בן 4 התלונן אתמול על כאבים בכפות הרגליים { לפי כף הרגל נראה שסובל מפלטפוס }, אתמול היה המון על הרגליים וממש לא יכל לעמוד יותר וגם כשקם עדיין כאב לו, זו הפעם הראשונה שמתלונן על כאב. האם בגיל כזה ניתן להשתמש עם מדרס, מה עלי לעשות? 2. ביתי בת ה 1.8 גם סובלת מגמישות יתר והקרסול צונח לריצפה, גם היא מתלוננת על כאב בכפות הרגליים כשהולכת הרבה. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים שלהם? האם הפלטפוס גורם לכך? האם יש טיפול? אשמח לתגובה. תודה רבה

זה לא בשל צורת כפות הגליים אלא מהמאמץ שעשה באותו יום, אין צורך במדרסים בגילם, בד"כ אין צורך בכל טיפול פרט להרגעה אך לא יזיק לקחת אותם לבדיקת אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים