ליקוי במפרק הירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/11/2013 | 12:13 | מאת: נילי

שלום רב, בבדיקת US בגיל שישה שבועות של בתי, נתגלו הממצאים הבאים: ירך ימין - 2A גג גרמי מספק, גבול עצם עליון מעוגל וכיסוי סחוסי מכסה ראש וירך ימין - 3A גג גרמי לקוי גבול עצם עליון שטוח וכיסוי סחוסי מוסט. הפנו אותנו לבדיקת אורתופד דחופה אבל בינתיים אין לנו כל מידע בעניין - מה התוצאות אומרות?? האם צריך להתנהל אחרת מול התינוקת עד לבדיקת אורתופד? תודה.

התוצאות אומרות שצד אחד (כתבת פעמיים ימין) אינו תקין והצד השני איני בשל, יש צורך בטיפול אורתופד בהקדם (לא דחוף אך בהחלט במהלך השבוע הקרוב) הטיפול צריך להתבצע ע"י אורתופד ילדים בלבד, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים