פבליק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

01/11/2013 | 20:42 | מאת: חנית

הבת שלי עם רצועות פבליק כבר ארבעה חודשיים עכשיו היינו בבדיקה עם צילום פרקי ירכיים והכל היסתדר אנחנו בתקופת גמילה מהרצועות רציתי לדעת אחרי תקופת הגמילה אני צריכה לשים רצועה נוספת ששמה גורדון? זה מה שהרופא אמר לי והאם אני יכולה להוריד בבת אחת את הרצועות?

השאלה שלך צריכה להיות מופנה לרופא המטפל, ג'ורדן זהו מחוך ולא רצועה ואם יש צורך בהמשך טיפול סימן שלא הכל בסדר, במידה ויש צורך בהמשך טיפול לדעתי המעבר למחוך יכול להיות בבת אחת ולא בהדרגה אך שוב אני אומר לדבר עם הרופא המטפל ובתיאום איתו.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים