רצועות פבליק לבתי בת ארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/08/2013 | 22:02 | מאת: חנית

שלום אני ממש מעוניינת לדעת בקשר לרצועות פבליק הבת שלי בת ארבעה חודשים מהיום שנולדה הרופאים אמרו לנו לשים לה החתלה משולשת עשינו לפי הוראות הרופא לאחר חודשים הגענו לבדיקת אולטרסאונד ושוב אמרו לנו להמשיך עוד חודש החלטנו אני ובעלי לגשת לאורטופד פרטי שהוא אמר לנו לשים רצועות והפנה אותנו למשהו שירכיב לנו אותם כך עשינו כמובן שהילדה בוכה ולכן אני שמה לה אותם רק כמה שעות 5/6 שעות ביממה האם זה תקין?? (שהומלץ לנו לשים את זה 23 שעות) השאלה שלי בעצם אם זה בכל זאות יעזור? שאלה נוספת זה שכיונו לנו את הרצועות לפי ההמלצה של האורתופד אבל פתאום זה ניראה לנו טיפה משוחרר מה עליי לעשות? ואך לכוון?

שלום לך, השאלה מלאה במהלך לא תקין, קודם כל איזה מן דבר זה החתלה משולשת, שנית מה היו תוצאות הבדיקה הגופנית והאולטרסאונד (ישנן דרגות שונות לבעיה), הרכבת הרצועות שלא על ידי הרופא הינה מסוכנת ולא אחראית, הטיפול צריך להיות רציף ומה שאת עושה כרגע אינו משיג את מטרתו ואולי אף מחמיר אותה, עלייך לגשת בהקדם לאורתופד ילדים מומחה, לשמוע להמלצותיו ולבצען בקפדנות היות וביתך מתחילה להגיע לגיל שיתכן ותזדקק לטיפול שונה, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים