רגל שמאל עקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/08/2013 | 18:44 | מאת: ל.ב

שלום, בני בן ה-10 סובל מרגל עקומה (הרגל נוטה כלפי פנימה). הוא אובחן כשהיה תינוק (אגב, זה תורשה לבעלי גם היה ושמו לו ברזל בגיל 3). מאז שהוא תינוק פנינו עשרות פעמים לאורטופדים בכירים ובכל פעם אמרו לנו שאין מה לעשות כשהוא יגדל (גיל 15) זה יעלם לבד, אנחנו לא רואים כל שיפור. כשאמרנו להם על ברזלים הם צחקו ואמרו שזו שיטה פרימיטיבית. מה לעשות? תודה

צריך לראות כדי לענות אך אפשר לומר כי בגילו זה כבר לא יסתדר והשאלה העיקרית האם זה פוגע במשהו והאם יש צורך בטיפול

מנהל פורום אורתופדיית ילדים