שטף דם באצבע

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/08/2013 | 11:36 | מאת: ליאת

הבן שלי בן 10. דלת המעלית נסגרה על האצבע שלו, חזק מאד. הציפורן רופפת.הציפורן כחולה מאד ומתחת לציפורן כל המקום סגול. שטף דם. האם יש צורך לראות רופא? או שזה יעבור לבד. תודה ליאת

סביר להניח שיחלים מעצמו אך כדאי להיבדק כדי לשלול שבר, מצב ציפורן (אולי יש צורך בתפירה/ניקוז), בהצלחה

28/02/2015 | 10:57 | מאת: לאלו

לא צריך להבדק אצל רופא אבל דלת המעלית חזקה וילד בן 10 האצבע שלו עדין לא חזקה אז יש מצב לשבר או משהו אבל בכללי שטף דם עובר לבד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים