שאלה בנוגע לפריקת ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/07/2013 | 23:39 | מאת: שירן

בתי השנייה נולדה עם פריקה של הירק וכבר מבית החולים שוחררנו עם רצועות פבליק טופלה שלושה חודשים עם רצועות לאחר מכן טופלנו אצל רופא פרטי דרך כללית אשר המליץ על ג'ורדן שלושה חודשים ולאחר השלושה חודשים למרות שהבדיקה. Us לא הייתה מושלמת המליץ לשים עוד שלושה חודשים ג'ורדן רק בלילה. ניגשתי לרופא נוסף והראתי לו את התוצאות והוא סתר את. רופא המטפל והמליץ לחזור לרצועות בדחיפות, ארצה לדעת איך עליי להתנהל במצב כזה אני כל כך השתדלתי מהרגע שנולדה להקפיד על כל ההנחיות וכרגע אני שומעת שתי דעות שונות לחלוטין לגבי המצב ואני זקוקה לעזרה מקצועית. במידה ויש צורך אשמח לצרף תוצאות של הבדיקות

איני יכול ליעץ לך מבלי לבדוק את הילדה ותמונות ההדמייה, לדעתי עלייך לגשת בהקדם לאורתופד ילדים מנוסה ולהישמע להמלצותיו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים