FFA

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/07/2013 | 08:38 | מאת: ליאת

שלום רב, לבני בן הארבעה חודשים יש כפות רגליים המופנות פנימה. בבדיקה שגרתית בגיל 6 שבועות נאמר לי כי אין שום בעיה במבנה הרגל. בכל זאת התעקשתי לבדוק אצל רופא נוסף שאמר לפני כשבועיים כי יש לו FFA והמליץ לגבס בנוהל הרגיל במצב זה. אנחנו לא ששים לגבס. שמענו על סד חדש של UNFO MED וחשבנו לנסות את השיטה הזו. האם שמעת על השיטה ומה דעתך? תודה ליאת

שמעתי וככל הנראה זה עוזר אם כי עדיין אין תוצאות מוכחות, קודם כל הייתי ניגש לאורתופד ילדים מנוסה שיחווה ידעה היות ורוב המקרים עוברים מעצמם ללא כל טיפול, בהצלחה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים