נעלי ציר ישר לתינוקת בת שנה ו4 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/07/2013 | 08:26 | מאת: לילך

שלום, הקטנה שלי מטופלת אצל ד"ר בוקי בקפלן מגיל 7 חודשים עקב נטייה פנימה של הרגליים. בביקור האחרון לפני שבועיים הוא המליץ לנעול לה כבר נעלי ציר ישר (PRON FOR WALKER לפי המרשם) (יש לציין שהיא עדיין לא הולכת לבד). האורתופד המליץ על אורטופדיית פאר ברחובות אך אני לא גרה כרגע ברחובות ולכן חיפשתי בחנויות בעיר מגוריי (באר שבע) את הנעל והצלחתי למצוא רק חנות אחת שמוכרת אותן, אך ה"בעיה" היא שהם לא מראים מקצועיות והבנה בכל מה שקשור לנעל. יש להן את המידה שלה במלאי (19). השאלות שלי הן: 1. האם זו לא נעל שמייצרים במיוחד לכף הרגל של הילדה או שאם יש להם מוכן במידה שלה זה תקין? 2. הם לא יודעים להגיד לי אם צריך לנעול את הנעל הזאת ימין בימין ושמאל בשמאל או להיפך.. אשמח מאד לעזרתם בנושא... תודה רבה, לילך.

04/07/2013 | 08:38 | מאת: לילך

שאלה נוספת... הילדה עומדת עם הנעל ומחליקה ממש.. מה עושים בנידון? יש אפשרות לקחת לסנדלר שיעשה משהו למניעת החלקה? תודה שוב :)

אפשר לשים משהו נגד החלקה, בדכ זה מיוצר בהתאמה אישית, צריך לראות אם בכלל יש צורך היות ורוב המקרים מסתדרים מעצם ללא צורך בטיפול מציק ויקר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים